Nytt år - ny start!

Endelig er jeg i gang! Jeg har snakket - og snakket - om at jeg skal bli en blogger så snart jeg blir pensjonist. Kollegaene min tok meg på alvor og ga meg blogg i presang. Jeg fikk også et eksempel på hvordan de trodde blogg'en ville bli. Tar nok litt tid før bloggen finner sin form, men jeg håper innholdet blir interessant for flere enn meg.

Mange temaer å velge mellom, men nå er det to som peker seg ut: Bruk/ikke bruk av tidlig ultralyd og høringskommentarer til den nye fastlegeforskriften. Kommer med mer om dette.

 

3 kommentarer

MariasMetode

23.01.2012 kl.19:39

Gratulerer med blogg!

Jeg regner med at det vil komme både ett og to gullkorn fra deg i tiden som kommer, så her er det vel bare å følge med!

myhreperspektiver

24.01.2012 kl.15:19

MariasMetode: Gullkorn kommer. Hyggelig om du følger med.

MariasMetode

01.02.2012 kl.01:35

Jeg følger med og ser at Gullkornene renner ut :-)

Skriv en ny kommentar

myhreperspektiver

myhreperspektiver

69, Bærum

Jeg er utdannet fysiolog (UiO) og har arbeidet på sykehus, undervist tannleger, forsket på regulering av blodtrykk, drevet med kreftforskning og legemiddelinformasjon. Fra 2002 til 2012 var jeg vært ansatt som avdelingsdirektør i Helsedirektoratet. Tidligere har jeg bl.a vært avdelingssjef i daværende statens legemiddelkontroll og har 10 års erfaring fra Sosialdepartement (nå Helse- og omsorgsdepartementet). Min fortid som leder av Funsjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO) på 1980-tallet har gitt et viktig grunnlag for arbeidsoppgavene og interesseområder. Egen erfaring som pasient med en sjelden diagnose og daglig erfaring som bevegelses- og hørselshemmet er gode utgangspunkter for bloggen. Mange års kontakter med personer med ulike kroniske sykdommer og funksjonsnedsettelser er også nyttig bakgrunnskunnskap.

Kategorier

Arkiv

hits